Vi i psycho tuning-teamet er utrolig takknemlig for alle våre flotte sponsorer. Uten deres støtte og ekspertise hadde vi ikke vært der vi er i dag. En stor takk til dere alle.

Biltema

Sponsor til psycho tuning gjennom en årrekke og en utrolig viktig støttespiller. Biltema har siden de åpnet sin første butikk i Norge tilbake i 1983, vært en tro venn til alle som elsker bil og tuning. Varer og deler av høy kvalitet til en høflig pris har hjulpet utallige bilentusiaster holde bilene sine på veien. Vi i psycho tuning har i alle år benyttet oss av biltemas varelager og enorme kunnskap.

Olsen bil as i Grimstad

Olsen bil, ved eier Terje H. Olsen, har i flere år vært sponsor til psycho tuning-teamet. Olsen har bidratt med både pengestøtte, biler og kunnskap. Olsen bil er en av landsdelens største forhandlere og har alltid gode tilbud. Flere av psycho tuning-medlemmene har startet med biler kjøpt hos nettopp Olsen bil. De ansatte ved verkstedet besitter enorm kunnskap og det er nesten utrolig hva de klarer å reparere. Når andre verksted anbefaler kondemnering har Olsen bil utallige ganger bevist dem feil. Har du problemer med bilen din, eller leter etter et tilbud få om noen kan slå, er det Olsen bil i Grimstad du skal besøke.

Jons dekk og felg

En høypresterende bil er ingenting om den ikke er skodd riktig. Riktige dekk og felger sørger for at bilene til psycho tuning holder seg på banen og presterer slik vi forventer. Jons dekk og felg har i en årrekke levert dekk og felger til alle våre biler. De ansatte besitter stor kunnskap og vil alltid anbefale det dekket som gir deg mest sikkerhet. Uansett om du kjører en tunet Porsche, eller en Volvo XC90, vil gutta hos Jons dekk og felg hjelpe deg finne nøyaktig det du trenger. Et stort pluss for alle som liker fete felger, er at Jons har et av Norges største lager av spesialfelger. Her er det ingen ventetid og prisene er alltid hyggelige.

Svendsen eksos

Eksosanlegget er bilens lunger og fungerer de ikke optimalt vil bilen aldri kunne yte sitt maksimale. Svendsen Eksos er Norges ledende eksosleverandør med verksteder over hele Norge. Deres ansatte er spesialister på montering og reparasjon av eksosanlegg, katalysator og løser raskt og effektivt de fleste eksosproblemer. For psycho tuning er samarbeidet med Svendsen Eksos alfa og omega. Deres ekspertise og enorme varelager har mer enn 1 gang vært en reddende engel for våre teammedlemmer. Har du problemer med eksos, katralysator eller AC i bilen din er det bare å komme deg til nærmeste Svendsen Eksos verksted. Ikke trenger du å bestille time og de gir deg alltid en gratis sjekk med prisoverslag før de utfører noe arbeid.

Hurtigruta carglass

Vi kan ikke legge skjul på at av og til kan det gå litt røft for seg på banen og det er en del bilruter som må skiftes i løpet av året, men med hurtigruta carglass med på laget er det aldri et problem. Hurtig service og flotte priser gjør dem til et naturlig førstevalg for alle som trenger en ny rute, eller har et steinsprang som må repareres. Med serviceinnstilte medarbeidere over hele landet er hjelpen aldri langt unna og de kommer rett hjem til deg om det er ønskelig.

Oljetorget.no

Akkurat som vi mennesker trenger vann for å leve og prestere, trenger våre biler olje for å yte sitt beste. Oljen er noe mange bileiere overser og ofte settes pris foran kvalitet. Oljetorget.no har levert kvalitetsolje til psycho tunings biler i over 5 år og vi kan ikke takke dem nok. Deres kvalitetsolje har hjulpet våre biler prestere under ekstreme forhold og det til en pris som er langt bedre enn de fleste bensinstasjoner. Planlegg ditt neste oljeskift og besøk oljetorget.no, bilen din vil takke deg.