Bil handler om langt mer enn tuning, hestekrefter og fete felger. Spør du en hvilken som helst bilentusiast vil han si at samholdet og treffene rundt om i Norge og utlandet er det viktigste. Samholdet i det norske miljøet er meget bra og trenger man hjelp, eller deler til noe, er det aldri vanskelig å spørre. Bil er en flott hobby og man trenger verken fet lommebok eller en bil med 700 hester for å delta på treff. Biler kommer i alle former og i utallige stilarter. Her er noe for alle, uansett hvor mye eller lite penger man har. Psycho tuning er en gjeng trivelige gutter og et par jenter som ånder og lever for bil. Vi er aktive på treff over hele Norge og prøver å få med oss i alle fall tre-fire treff i utlandet hvert år. Vi er stolte over miljøet i klubben og alle våre spektakulære biler. Flere av våre biler har vunnet en rekke priser og vi er alltid åpen for nye medlemmer. Om du er ny til biltuning eller søker en ny hobby er du alltid velkommen til å bli med oss på treff.

Treff vi alltid er på

Det er enkelte treff man bare må få med seg. Vi i Psycho tuning har våre favoritter og vi anbefaler alle å delta på følgende treff:

Raceworz Norway 2018

Et nytt stevne i Norge som lover å bli et av de mest spektakulære av 2018-sesongen. Raceworz USA har inntatt Europa og i 2018 står Norge og Gardermoen Raceway for tur. I samarbeid med Streetcars.no kommer et av verdens største biltreff til lille Norge. Her kan man oppleve Extreme Drag Racing, Car Show, gjesteopptreden fra flere av skuespillerne fra Fast and The Furious og mange andre spennende arrangementer som Car Limbo Competition, Exhaust Competition, Mobil Dyno, Burnout Competition og mange andre aktiviteter! Dette blir en helg med ekstremt mye hestekrefter og svidd gummi. Det er bare å krysse av helgen 5 mai allerede nå. Dette vil du ikke gå glipp av.

Aktiv Auto Vårtreff

I over 8 år har Aktiv Auto Vårtreff vært fast stoppested for alle medlemmer av psycho tuning. Treffet, som er et samarbeid mellom Aktiv Auto – Volkswagen og Veteran VW Klubben – Røyken, Asker og Bærum, samler hver vår mange hundre entusiaster i drammensregionen. Treffet er en flott måte å starte sesongen på og det er alltid spennende å se hva alle har brukt vinteren til.

Motorhelg på Toten

Et klassiske treff som er inne i sitt trettende år. Her er det høy harryfaktor og enorm stemning. Rundtur på bygda, dragrace på skinnegangen og halsbrekkende limbo med høy underholdningsfaktor! Pinstriping & Signwriting Service er på plass og er klar for oppdrag hele helgen! Skal du ha et ekte kunstverk på bilen er det ingen bedre i Norge. Psycho tuning har vært fast innventar på Motorhelg på Toten i 9 år og vi har ikke tenkt å gi oss med det første. Vi kjører samlet ut fra Oslo S. Vil du være med er det bare å henge seg på. Treffet finner sted første helgen i juli og dørene åpner klokken 15.00.

Show N Shine

Det er noe helt eget med Show N Shine-treffet som finner sted på Hamar hvert år. Mange hundre biler er påmeldt og Vikingskipet er smekkfullt med lekre høypolerte biler i alle klasser. Dette er et treff flere av våre medlemmer jobber mot i ukesvis og våre flotteste biler ankommer i lukket henger. Her overlater vi ingenting til tilfeldighetene. Liker du krom og lekre motorrom er dette treffet for deg. Her skinner bilene om kapp og best in show har aldri hengt høyere. Psycho tuning er stolte over å ha to priser fra Show N Shine de siste årene.